slette bloggen... ?

Ja, overskriften forklarer vel hva jeg skal skrive om i dette innlegget... Jeg vurderer faktisk å slutte å blogge, slette hele bloggen. Har så sykt dårlig blogg lyst fortiden, frister liksom ikke å blogge så mye som det gjorde før, dessverre..

Det har vært mange dager jeg ikke har orket å blogge, men hvis jeg ikke blogger igjen, så føler jeg at det mangler noe jeg ikke har gjort  + at jeg får sykt dårlig samvittighet uten at jeg sier ifra osv...

Det har vært veldig mange ganger jeg har tenkt å skrive et sånt innlegg, men jeg har alltid droppet å poste det fordi som regel når jeg har laget meg blogger, og sletta de igjen har jeg angret meg og heller laget en ny igjen. Men denne bloggen har jeg faktisk hatt i 8 måneder, det er rekord for meg! Det lengste jeg har hatt en blogg utenom denne er to uker bare, kanskje. Så det sier vel litt, heh.

Det er vel den her bloggen det har skjedd mest på, og som jeg har kommet lengst inn i 'bloggverden' på da. Har vært med i en del blogg vs blogg, og vunnet. Også har jeg vært på 4.plass på topplista på 'mest aktiv' det er det lengste jeg har vært oppe der, så i min kommune har jeg vært helt oppe på 1.plass, men det er bare når jeg blogger jevnt hver dag noe som jeg ikke har gjort i det siste, pga at blogg lysten har vært helt nede på bunnen. Så jeg må si at jeg er utrolig takknemlig for alle kommentarene å alle som tar seg tid til å lese bloggen min, er evig takknemlig for det♥

Men etter jul, så har jeg fått nok penger til å kjøpe meg speilreflekskamera så da er det mulig jeg lager meg en blogg igjen hvis denne blir slettet. Men da blir det sikkert mere en foto-blogg!

Hvis jeg ikke bytter mening iløpet av kvelden eller morgendagen, så blir denne bloggen slettet iløpet av helgen.

- Hva vil dere ?

 

Én kommentar

Kanskje du har dårlig blogglyst, men du må ikke gi opp bloggen. Du blogger UTROLIG bra!

Du kan heller ta en bloggpause til du får blogglyst! :-) Du en skikkelig bra blogg, stå på ! :-)

Skriv en ny kommentar

hits