Svar på spørsmålsrunden > del 1

Hei! Siden det nesten aldri passer samtidig til meg og Emma for å svare på spørsmålsrunden, så tenkte jeg å bare svare på spørsmålene fra min blogg nå. Til dere som ikke vet det, så hadde jeg og Emma satt i gang en spørsmålsrunde midt i september ilag, vi satte igang spørrerunde på hver vår blogg så tenkte vi å svare på video når det hadde gått en ukes tid. Men dessverre har det ikke klaffet sånn til begge samtidig ( eller jo en gang, og da spilte vi inn på video også... men jeg klarte så klart å slette videoen... tyyypisk meg!) . Så vi bestemte oss for å svare på det hver for oss ;-) Så da tror jeg at jeg begynner å svare på noen nå, så blir det sikkert del 2 og kanskje del 3 også.

 

topp 5 blogger ?:) - Jeg leser faktisk veldig mange blogger men det må nok bli, stinehaugaan.blogg.no, l0ve.blogg.no, annais.blogg.no, marthesoofie.blogg.no og esolli.blogg.no. Det var bare noen få av de bloggene jeg leser fast hver dag, jeg leser også lindan.blogg.no, msolvang.blogg.no, aurooraa.blogg.no, voe.blogg.no, miainder.blogg.no...osv!

Favoritt fag? - Hvis gym teller, så går jeg for det. 

Favoritt matrett? - Taco og pannekaker. 

Favoritt godteri? - Det må vel bli smågodt, også mange av de der kinder sjokoladene er gode. 

Hva liker dere best med hverandre? - Det jeg liker best med bloggen til Emma er at hun har et fint og ryddig design, hun blogger om forskjellige tinger og ikke bare en fast liksom.

Beste med bloggen din? :D - Det beste med bloggen min er at jeg får en del kommentarer, noe som jeg setter utrolig mye pris på! Hadde det ikke vært for at dere er så flinke til og kommentere, så hadde jeg ikke hatt like bra blogg lyst altså :-) Setter utrolig pris på hver kommentar jeg får av dere!

Hva syns du det beste ved og blogge er? - Det beste med å blogge må være at jeg får dele hverdagen min med dere, også at jeg får tilbakemeldinger på det jeg skriver om på bloggen.

hvor går drømmereisen? - drømmereisen tror jeg går til Australia ( der dem spiller inn home and away!! :D), eller Hawaii eller London... det er så mange plasser :-) 

Hvem er din bestevenn? - Altså, jeg har ikke bare en bestevenn. Men min aller aller aller aller (..) er Hege.

Hvem er dine barndomsvenner?(som du har kjent lenge, og har kontakt med enda) - Hmm.. Kristian, Eva, Mariel, Tone, Aina, Mathias ( søskenbarne mitt som jeg har kjent siden jeg ble født!).. sikkert flere også, men kommer ikke noen flere nå!

Hva liker dere å gjøre på fritiden? - Jeg kan jo svare for begge to her, for jeg tipper Emma kommer til å si det samme. HÅNDBALL! :-) også være ilag med venner så klart. 

Har dere noen hobby ? - Jepp, håndball. Også går jeg på kor.

hvor mange lesere har du vær dag? - Det varierer veldig fra dag til dag, men det er vel som regel fra 50-400. Det kommer helt an på hvor mye jeg oppdaterer hver dag osv.  

hvor mange komentarer har du? - Akkurat nå har jeg 3155 kommentarer. Det er sikkert mange som synes at det er utrolig lite, og noen synes det er mye. Jeg er utrolig fornøyd med 3155 kommentarer når jeg har hatt bloggen i minimum 4-5 måneder omtrent ;-) 

hvor er du helst når du blogger ( på kjøkkene, stua, osv..) - Jeg er som regel på rommet når jeg blogger, men det hender jeg sitter på stua eller kjøkkenet også. 

pleier du å lese bøker? - Egentlig ikke så mye. Men hvis jeg finner ei bok som jeg virkelig liker, og som jeg har interesse for så kan det hende at jeg leser litt. Men som regel leser jeg bare når jeg må. 

hva liker du å gjøre i fritiden? - Jeg liker som sagt å spille håndball, også synge.

er du flink i matte? - Ehehh. Nei, eller jeg er ikke verdens dårligste i matte ( eller kanskje.. ), men jeg er ihvertfall ikke verdens flinkeste i matte ;-) Har kanskje noe med at jeg aldri har likt faget, og da interesserer jeg meg lite i faget også.

- si 1 positiv og 1 negativ ting me hverandre ? - Jeg kan ihvertfall si 1 positiv og 1 negativ ting om Emma. 1 positiv, hun er ei sånn jente som det går an å snakke med alt om og det er noe jeg er utrolig glad for. 1 negativ ting, jeg har ikke noen negative tinger om Emma, men det er mulig at hun kan være liiitt treig iblant :-)

- favorittklesplagg ? - Hmm... Jeg vet egentlig ikke en favoritt, har så mange forskjellig.

Katter eller hunder?? - Vanskelig å velge, men jeg har katt selv så går for det :-) 

Kylling eller kebab? - Kylling. 

Elsker du dine venner? - ELSKER DEM BARE?! Noe av det som betyr aller aller mest for meg! ;-*

Er du glad i mat? - Ja... litt for glad i det noen ganger ;-) 

Har du lyst til å bli en superstjerne når du blir større? - Njæi. Jeg satser på politidame, jeg :-)

 

Det var noen av spørsmålene, har ikke kommet halvveis enda. Men tar resten imorgen eller noe :-)


 

12 kommentarer

Sandra

02.okt.2010 kl.15:21

mange brae svar :)

Marianne Eide Hanssen

02.okt.2010 kl.15:24

bra svart :D

Marte:-) - Du får tilbake -

02.okt.2010 kl.15:29

Veldig bra svar. <3

Torhild & Ida Elisabeth <3

02.okt.2010 kl.15:31

bra svart ;)
bra svaart!

mina - kommenterer tilbake :)

02.okt.2010 kl.15:34

bra svart :-)

kayaeriksen

02.okt.2010 kl.15:38

bra svart:)

toex

02.okt.2010 kl.15:41

sv; takk :D

Silje-kommenterer tilbake<3

02.okt.2010 kl.16:02

Heiia! Takk for komentaren.

Kul blogg, fine svar :)
fin blogg du har :)

Bjondeee

02.okt.2010 kl.19:06

bra svar ;)

esolli

03.okt.2010 kl.16:22

hahah, LITT? født treig ;-)

Skriv en ny kommentar

hits